De leukste en mooiste campings

Keuze uit 8 campings

Header
    Plaats:
  • Dassia

  • Land:
  • Griekenland

    Bij deze accommodatie zijn helaas geen data's en prijzen bekend, meer informatie kunt u vinden op de website van de aanbieder.

Aanbieder: happycamp.nl
Vanaf: € 50.00 Nu Boeken

Omschrijving:

Karda Beach

In een prachtige, eeuwenoude olijfboomgaard op het strand van Dassia, het ideale vertrekpunt om de schoonheden van het eiland Corfu te ontdekken. Ligging:Op het eiland Corfu, in Dassia. Het centrum van de zeker te bezoeken stad Corfu en zijn pittoreske haven ligt op ca. 12 km, het vliegveld ligt op 30 minuten met de auto. Strand: vrij toegankelijk kiezelstrand met geleidelijk aflopende zeebodem op ca. 100 m., bereikbaar via een kleine weg. Ligstoelen en parasols tegen betaling. Kleine, gezellige boulevard met restaurants / bars Zwembad: zwembad met kindergedeelte, geopend van mei tot september, ligbedden tegen betaling Wifi: aanwezig op bepaalde plekken op de camping, gratis bij de receptie, het zwembad en het restaurant. N.B.: Wifi is in het buitenland veelal minder stabiel en heeft vaak niet overal op de camping en/of bij de stacaravans bereik. Parkeren: als u met een auto komt dient u bij de receptie van de camping te betalen voor een parkeerplaats bij de receptie of uw stacaravan (€ 3,50 p.n.). Honden: Happy Camp heeft een paar campings geselecteerd waar een beperkt aantal honden van geselecteerde rassen is toegestaan (zie hiervoor de Algemene Voorwaarden van Happy Camp). Camping Karda Beach is er daar één van. Er geldt een maximum van 1 hond (max. 15 kg) per accommodatie. Het meenemen van een hond dient tijdens reservering aangevraagd te worden; de kosten voor zowel de extra schoonmaak (€20,-) als het meenemen van de hond dienen bij de reservering te worden voldaan. Na goedkeuring zal Happy camp een schriftelijke bevestiging sturen, die getoond dient te worden bij aankomst op de camping.

Meest bekeken in: Griekenland

Castello Camping & Summer Resort

Castello Camping & Summer...

Zandstranden, blauwe zee, adembenemende landschappen, dit alles en nog veel meer kunt u verwachten tijdens uw vakantie op het schiereiland Chalkidiki en daar weer een schiereiland...
Vanaf: € 45.00
Meer info